Фахівці КП «Кривбасводоканал» завітали на презентацію компанії світового рівня

3 березня у Дніпрі відбулась презентація компанії Grundfos, присвячена рішенням для систем водопостачання, водовідведення та очистки води. Захід зібрав навколо себе представників декількох водоканалів з різних міст України, були запрошені на презентацію і фахівці КП «Кривбасводоканал».

Співробітники нашого комунального підприємства ознайомились з прикладами енергоефективних об’єктів в Україні, застосуванні сучасних насосів, їх типами та комплектаціями, застосуванні сучасних систем управління насосами та рішеннями з очистки стічних вод.

Робітники КП «Кривбасводоканал» разом з колегами з Жовтих Вод, Дніпра, Павлограду, Кам´янського та інших міст дізналися про інноваційні підходи у системах водопостачання та водовідведення. З певними пропозиціями фахівці Кривбасводоканалу вже були знайомі і могли поділитись власним досвідом оновлення насосних станцій.

В цілому, захід дозволив профільним спеціалістам розглянути можливість залучення в майбутньому передових технологій відомої світової компанії у реаліях Кривого Рогу.